Як пише NV, про що їм стало відомо від власних джерел, тіло аташе виявили близько 11:00 25 червня у готельному номері Hilton. На тілі не виявили жодних ознак тілесних ушкоджень, а двері номера були зачинені зсередини. При цьому розтину не проводили — тіло забрало посольство США. Відомо, що у чоловіка був підвищений рівень холестерину.

«Говорити про те, що це вбивство немає підстав»

Попередньо, американський представник посольства помер в готелі Hilton, а двері посольства були закриті зсередини.

Згідно інформації співрозмовників "Української правди" в правоохоронних органах, а також коментаря посольства США в Україні, відомо наступне.

"Ми можемо підтвердити смерть державного службовця США, який підпорядкувався керівнику місії у посольстві в Києві. Державний департамент висловлює глибокі співчуття родині та близьким нашого колеги. Подальші коментарі ми не можемо надати з міркувань конфіденційності" посольство США

Джерела УП теж підтверджуют ьзагадну вище інформацію: тіло представника американського посольства в Україні виявили в готелі Hilton 25 червня, слідів насильства виявлено не було, смерть настала внаслідок природніх причин.

Раніше, Хрещатик повідомляв, що в Києві радикальними молодиками було здійнснено напад на представника американського посольства.

Затримання підлітків 16 червня внаслідок хуліганських дій в супермаркеті проти афроамериканця, попередньо, працівника посольства США.