Про це Редька розповів на своїй сторінці в Instagram.

Комік розповів, що ще з початку перемовин з адміністрацією цирку він зрозумів, що «нам буде важко домовитися». За словами Редьки, у дирекції установи — «типовий бюрократичний менталітет».

«Формальною причиною відмови і заборони мені виступати в цирку стало те, що назва концерту “Цирк на дроті“ не підходить для цирку. Як нам пояснили, це ображає циркове мистецтво»

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Фелікс Редька (@felix.redka)

За словами коміка, він та організатори спершу погодилися змінити назву концерту, але дирекція цирку висунула ще дві вимоги — змінити назву всього цирку та узгоджувати матеріал перед виступом. Редька також розповів, що пропонував Національному цирку за оренду зали ціну, яка удвічі перевищувала ринкову. Однак, за словами коміка, установа на це не погодилася. Тож свій виступ артист переніс у Жовтневий палац.

А що кажуть у цирку? Заступниця директора Національного цирку Катерина Копчевська у коментарі hromadske розповіла, що ще взимку минулого року команда Фелікса Редьки просила зарезервувати для виступу коміка 5 листопада, однак ця дата збігається із днем народження цирку. Вона заявила, що комік постійно переносив свій концерт, а фінальною датою було обрано 11 грудня, а в серпні у цирку побачили, що Фелікс Редька почав продаж квитків на стендап. За словами заступниці директора, ніяких юридичних узгоджень не було, а лише тривали усні перемовини.

«У нас в цей час проходять “ялинки“ — вистави які в нас відбуваються у грудні та січні. У цей час найбільше навантаження на роботу цирку».

Щодо того, що Редька пропонував удвічі вищу суму оренди зали, Катерина Копчевська наголосила, що організатори виступу коміка навпаки намагалися зменшити ціну. Заяву артиста вона назвала піаром, а його слова — неправдивими.