Охоронні фірми, члени яких брали участь у резонансній стрілянині в Броварах, позбавили ліцензії. Про це повідомив заступник очільника МВС Сергій Гончаров, передає Хрещатик.News

Під час розслідування резонансної події з’ясувалось, що у стрілянині брали участь співробітники столичних охоронних фірм.  Виявилось також, що ці особи неодноразово затримувались до масових “розборок” різного формату.

Отож 5 червня ліцензії цих фірм, а саме ТОВ «Профохорона», ТОВ «Охоронна група «Київ-центр», ТОВ «ДВ-Сек’юріті», ТОВ «Охоронна група «Форт-3», були анульовані міністерством.

Нагадаємо, 29 травня в Броварах маршрутники вирішили з’ясувати зі зброєю у руках, хто возитиме мешканців передмістя до Києва. Кулі летіли у вікна місцевих жителів.  11 “броварських стрілків” поліція затримала на місці, це 10 зловили на дорогах Вінниччини та Житомирщини. Згодом затримали ще 13-х на чолі з місцевим кримінальним авторитетом. Міністр МВС Арсен Аваков зазначив, що хлопців для участі в стрілянині наймали за 800 грн. Антон Геращенко звинуватив місцеву владу у “непрозорому розподілі маршрутів”, а мер Броварів – керівництво області у “відсутності діалогу.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

В учасників перестрілки у Броварах вилучили склад боєприпасів (відео)

Стрілянина в Броварах: 20 підозрюваних заарештували

Кличко обіцяє побудувати метро до Броварів