Мер Києва у Фейсбуці зауважив, що приход такого інвестора, як IKEA, особливо цінний у такій складній ситуації, яка наразі існує в світі через пандемію коронавірусу. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

«Сьогодні IKEA офіційно розпочала свою роботу в Києві – спочатку з онлайн-магазину. Прихід такого інвестора особливо цінний в ситуації, яку сьогодні долає світ у зв’язку з пандемією. І це – той позитивний сигнал, що потрібен нашому місту для залучення й інших міжнародних партнерів.

Працюємо далі над тим, щоб Київ ставав привабливим для інвесторів та комфортним для споживачів якісних товарів та послуг!», – написав Кличко.

За його словами, прихід такого інвестора особливо цінний в ситуації, яку сьогодні долає світ у зв’язку з пандемією. І це – той позитивний сигнал, що потрібен місту для залучення й інших міжнародних партнерів.

Кличко наголосив, що одним із своїх важливих завдань як мера європейської столиці, вважає залучення іноземних інвесторів в місто.

«Саме до таких відноситься шведська корпорація IKEA. І я радий, що наша кількарічна співпраця і підготовка до приходу IKEA в Україну відбулася», – написав Кличко.

Нагадаємо, IKEA запускає офіційні продажі в Україні

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Відкриття першого магазину IKEA в Києві вкотре переноситься

Стало відомо, де IKEA відкриє свій перший магазин в Києві